Vorige | Volgende
Verhuurd

Weerdingerstraat 233 A EMMEN

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

0599-582000

info@makelaarmeijer.nl

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Emmen en op de begane grond gelegen royale kantoorruimte, praktijkruimte en of bedrijfsruimte voor gezondheidszorg gelieerde bedrijven, maar ook andere invulling is mogelijk zoals advocatenkantoor, notaris, accountant, enz. Naast het object zijn 12 parkeerplaatsen gelegen, tevens is er ook de mogelijkheid om 3 auto's in de overdekte parkeergarage te parkeren. Het...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
441 m²

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Emmen en op de begane grond gelegen royale kantoorruimte, praktijkruimte en of bedrijfsruimte voor gezondheidszorg gelieerde bedrijven, maar ook andere invulling is mogelijk zoals advocatenkantoor, notaris, accountant, enz. Naast het object zijn 12 parkeerplaatsen gelegen, tevens is er ook de mogelijkheid om 3 auto's in de overdekte parkeergarage te parkeren.

Het aangeboden gedeelte is geheel voorzien van isolerende beglazing in aluminium kozijnen. De entree is voorzien van automatisch opengaande deuren.

De indeling is als volgt:
Entree met wachtruimte en toilet, receptie/kantoorruimte met keukenblok. Aan de lange gang vindt u een vijftal spreekkamers/kantoorruimtes met een aangelegen behandelkamer. Daarnaast zijn er nog een viertal kantoor-/behandelruimtes en is er nog een inpandige berging met zij- entree voor het personeel, hier vindt u tevens een extra toilet.

Overige informatie:
Bouwjaar is 1996, het geheel heeft een totale BVO van 441m2, waarvan ca. 258m2 kantoor-/behandelruimte. Het object is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting en er is verwarming aanwezig. Bus- en treinstation zijn op ca. 50 meter bereikbaar. Daarnaast is er in de omgeving van het pand voldoende parkeerruimte aanwezig.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
441 m²
Energielabel
Klasse D

Kadastrale gegevens

Gemeente
Emmen
Sectie
C
Indexnummer
A75
Perceel
10970
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Emmen
Sectie
C
Indexnummer
A71
Perceel
10970
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Weerdingerstraat 233 A EMMEN

naar Weerdingerstraat 233 A EMMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand