Makelaar meijer

4 badkamer styling fouten die je moet vermijden

Geplaatst op

Na de woonkamer, eetkamer en keuken is de badkamer misschien wel de belangrijkste ruimte van je huis om stijl te creëren. Hier begint de dag echt en eindigt de dag en wordt het ’s avonds afgesloten. Het is ook een plek die door gasten zal worden bezocht – en hoewel het waarschijnlijk de kleinste kamer van je huis is, kan het een grote indruk maken op degenen die er binnenkomen. Vermijd de volgende 5 fouten bij het stylen van je badkamer.

Fout #1: Rommel in de badkamer

Rommel maakt een kleine ruimte nog kleiner. Het is belangrijk om het aantal voorwerpen tot een minimum te beperken. Dus pak je haarverf na gebruik weg, samen met je toiletartikelen en andere badkamerproducten. Gooi alle producten die stof verzamelen achterin je badkamerkast weg en maak ruimte vrij voor de voorwerpen die je het vaakst gebruikt. Investeer in een set opbergvakken, compartimenten en potten om rommel ingehouden en uit het zicht te houden.

Fout #2: Verkeerde verlichting

Een slecht verlichtingsontwerp in een badkamer kan de sfeer echt beïnvloeden, vooral als het een vreemde of rommelige ruimte benadrukt. Probeer verlichting te installeren in het midden van het plafond of rond de spiegel om de kamer op te fleuren. Spiegels dienen ook een functioneel doel: het gezicht gelijkmatig verlichten voor een gelijkmatige scheerbeurt of een vlekkeloze make-up applicatie.

Fout #3: Vies douchegordijn

Het wisselen van het gordijn is een eenvoudige en goedkope manier om een badkamer op te frissen – maar voordat je je geld spettert, probeer je oude douchegordijn door de wasmachine te halen met twee handdoeken (om te voorkomen dat het kreukt), wat wasmiddel en een eetlepel eucalyptusolie.

Fout #4: Een grote, lege badkamer zonder persoonlijkheid.

Dit is een goed probleem om te hebben. Een grote badkamer is een groot voordeel – maar niet als je er niet het beste van maakt. Stijl je badkamer op door een vaas met bloemen toe te voegen aan je ijdelheid, een statement badmat of een kunstwerk aan de muur. Deze trucjes kunnen de ruimte in de kamer mooi indelen. Binnenplanten doen ook in deze ruimte wonderen, en veel soorten zoals varens, orchideeën en klimop houden van de vochtige badkamers.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden