Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht? Dan willen wij natuurlijk van harte feliciteren. Nu de woning het aangeschaft, is het zaak om de verhuizing te gaan organiseren. Je kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Verhuizingen zijn vaak erg hectisch. Om je een handje op weg te helpen hebben we in deze blog 3 essentiële benodigdheden opgesomd die je nodig hebt om je verhuizing tot succes te maken.

Reserveer op tijd een verhuiswagen

Je verhuizing heb je mogelijk gepland op een zaterdag of een zondag. Je kunt er vergif op innemen dat jij niet de enige zult zijn die deze gunstige dagen kiest om te verhuizen. Daarnaast moet je weten: men verhuist veel! Dat betekent dat het dus een goed idee is om op tijd een verhuiswagen te reserveren. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je moet verhuizen dien je een bepaalde grootte te reserveren. Gelukkig kun je nagenoeg overal een verhuisbus huren wij raden persoonlijk aan om een verhuisbus te huren bij Bert Jonk

Zorg ervoor dat je voldoende hulp hebt

Als je gaat verhuizen is het altijd prettig als je meerdere mensen hebt die een handje kunnen helpen. Je doet er daarom goed aan om verschillende vrienden, familieleden en of kennissen te vragen om hulp. Ook hierbij is het van belang dat je op tijd aangeeft wanneer de geplande datum is om te gaan verhuizen. Niet iedereen heeft altijd de agenda vrij! Het laatste wat je immers wil, is dat je alle zware meubelen in je eentje moet gaan voor sjouwen. 

Inpakken en demonteren 

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo soepeltjes mogelijk verloopt, is het prettig als je alles al hebt voorbereid wat er te voorbereiden valt. Wij raden je daarom aan om ervoor te zorgen dat alle spulletjes zijn ingepakt, alle zaken van de muur af zijn geschroefd en dat je ook alle meubelen (voor zover mogelijk) hebt gedemonteerd. Dat zal een hele hoop tijd kunnen schelen en ook wat frustraties kunnen wegnemen. De hulp die je hebt gevraagd rekent er vooral op dat ze moeten sjouwen en niets hoeven te demonteren en in te pakken.