We zitten in de inspiratie business. Dat betekent dat we je graag op de hoogte houden van de verschillende ontwikkelingen die spelen in op het gebied van home, woning en design. Als dat geen mogelijkheden voor je biedt, dan weten we het ook niet meer. Enfin, we willen je graag de nodige voordelen schetsen van de Senso gietvloer omdat we geloven dat dit echt de beste gietvloer voor je moderne woning is. We nemen daarbij ook even met je door welke designstijlen er goed bij passen. Zin an een beetje inspirationi? Lees dan snel verder met ons! 

Voordelen van een Senso gietvloer

Er zijn zoveel voordelen te noemen van een Senso gietvloer, dat we eigenlijk papier te kort hebben om het allemaal op te kunnen schrijven; bij wijze van spreke dan. We willen je de belangrijkste zaken aangaande deze vloer toch niet onthouden. Daarom sommen we ze hier even voor je op: 

Verkrijgbaar in tal van kleuren, daarom passen ze zo goed bij de verschillende moderne woonstijlen. 

Het is een vloer gemaakt van een zeer robuuste kunststof, waardoor je heerlijk kunt genieten van de kracht, slijtvastheid en het gemak bij het schoonmaken dat dit type vloer je biedt. 

Heb je vloerverwarming? Dan ben je gelukkiger met een Senso gietvloer dan wanneer je kiest voor een betonvloer. Deze laatste wil nog wel eens scheuren door het uitzetten en inkrimpen van een verwarming. 

Lopen er kinderen van je rond in de woning en smeren ze wel eens? Dan is het zo fijn dat de vloer met water en zeep schoon te maken is. 

Het zijn echt overtuigende voordelen waardoor al veel huiseigenaren hebben gekozen voor een gietvloer. 

Bij welke stijlen past de gietvloer? 

Er zijn tegenwoordig veel minimalistische woonstijlen die populair zijn. Daar past de gietvloer mooi bij. Denk daarbij aan: de minimalistische, industriële en Scandinavische woonstijlen. Ze zijn doorgaans licht van palet en hebben essentialistische vormen als het om meubels en designobjecten gaat. De gietvloer heeft natuurlijk een zeer basale en egale look. Dat is wat je noemt subdominant, want hij valt wel op de rust die hij uitstraalt, maar is niet dominant (overheersend) aanwezig. Op deze manier is het gemakkelijk om een relaxt interieur in te richten waar je lekker met je familie in kan wonen.