Makelaar meijer

De voordelen van keramisch parket

Geplaatst op

De warme uitstraling van hout, maar dan zonder veel onderhoud: keramisch parket. Het is dan ook niet voor niks dat keramisch parket de laatste jaren is uitgegroeid tot een zeer populaire vloer. De imitatie van hout is bijna niet van echt te onderscheiden en het is in veel motieven verkrijgbaar. Nog niet overtuigd van keramisch parket? Lees dan snel verder, want we zetten hier de voordelen van keramisch parket op een rij.

Goede imitatie

Keramisch parket is op zo’n manier gemaakt dat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Eiken, kersen of tropisch hardhout: het maakt niet uit voor welk type je gaat, je zult genieten van een prachtige look die net echt is. Wist je dat dit parket ook een houtstructuur heeft die je goed kunt voelen? Zoals we al zeiden: bijna niet van echt te onderscheiden.

Weinig onderhoud

Keramisch parket heeft de voordelen van een houten vloer, maar niet de nadelen. Zo zie je bij houten vloeren nog wel eens dat er krassen, deuken en scheuren in komen, terwijl dat bij keramisch parket niet mogelijk is. Ook hoef je een vloer van keramisch parket niet te schuren, in de was te zetten of te lakken.

Kan in elke ruimte

Nog een groot voordeel: keramisch parket kun je zonder problemen overal in huis leggen. Of het nou in de woon-, slaap- of badkamer is: het maakt niet uit. En nog beter: je kunt het zelfs buiten plaatsen! Doordat de tegels kras- en vochtbestendig zijn, kun je ze overal plaatsen.

Combineren met vloerverwarming

Houten vloeren en vloerverwarming gaan niet echt samen. Voor keramisch parket geldt het tegenovergestelde: dat matcht juist goed met vloerverwarming! Het parket is namelijk goed bestand tegen warmte en houdt het lang vast. Zo blijft de ruimte nog een tijdje lekker warm na het uitzetten van de thermostaat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden