Makelaar meijer

Eenvoudig je woning mooi maken

Geplaatst op

Wil je tegels kopen online? Let dan goed op. Want wij gaan je vertellen wat de verschillende voordelen zijn van online aankopen doen en het design van je woning. Lees snel verder en laat je zeker inspireren. Wat in de mode is, spreekt niet alleen tot onze esthetische gevoeligheden maar ook tot hoe we willen leven. Trends wijzen vaak op een gestage verschuiving naar een nieuwe manier van leven. Toch zullen de interieurtrends van 2023, hoe praktisch ook, zelfs de meest veeleisende estheten tevreden stellen. 

Zin 2023

Flux en verandering zijn constanten in het leven. Als zodanig kunnen we ons elke dag verheugen op wat nieuw en opwindend is. En in 2023 zullen we vast en zeker interieurtrends zien die bruisen van het onbekende. Maar sommige hedendaagse designstijlideeën verfijnen en versterken alleen wat de designwereld nu al leuk vindt. Hoe dan ook, we zijn klaar om etherische ruimtes te zien die alles overtreffen. 

Welness vibe

De laatste jaren is wellness een zinderend onderwerp geworden. Zelfzorg is een van de sleutels tot meer welzijn. Een omgeving die gericht is op een gezond leven kan ook een enorm verschil maken. In feite kan wellness design de toon zetten voor onthaasting en mindfulness. Zo kunnen we optimaal functioneren. Je kunt er dus op rekenen dat innovatie de komende jaren mooie gezonde ruimtes zal bevorderen. Daar kun je dus echt heel goed je tegels in kwijt. 

Zoek de stijlen in het verleden en haal ze naar voren

Het herzien van geliefde stijlen uit het verleden is een favoriet in de industrie. En nu interieurs zich verwijderen van het absolute minimalisme, zien we een hernieuwde belangstelling voor meer decoratieve stijlen, zoals Art Deco. Hypermaximalisme is misschien nog niet aan de orde, maar sierlijke details zijn in opkomst. Verwacht dat Art Deco’s heldere kleuren, geometrische patronen en symmetrie de interieurtrends uit het verleden moderne interieurs zullen overnemen.

Toffe werkplek 

De werkplek, thuis of in een kantoor, is opnieuw gedefinieerd. Toch worden deze ruimtes nu pas sterk geïndividualiseerd. Het kantoor kan elementen bevatten die het werk comfortabeler maken. Van meubelontwerp tot inrichting en binnenarchitectuur, de werkruimte krijgt een vrolijke make-over om het gebruik en de productiviteit van de werknemer te verhogen. En als je vanuit huis werkt, betekent dit dat het interieur precies op je behoeften wordt afgestemd. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden