Makelaar meijer

Goedkoop een kinderkamer inrichten

Geplaatst op

Wanneer je een baby verwacht of al kinderen hebt, kan een kinderkamer inrichten nog wel eens een opgave zijn. Zeker wanneer je hier niet te veel geld aan wilt uitgeven. In deze blog geven we een aantal tips voor het ‘goedkoop ’inrichten van een kinderkamer.

Kleur

Wanneer je begint met het inrichten van een kinderkamer, kan je ervoor kiezen om de basiskleur neutraal te houden. Op deze manier creëer je een tijdloze kinderkamer die je heel makkelijk kunt laten meegroeien met je kind. De kamer is dan ook makkelijk aan te passen wanneer je kind bijvoorbeeld een prinsessen- of ridderkamer wilt. 

Het bed

Wanneer de baby nog niet geboren is, wil je natuurlijk alvast een wiegje voor de baby kopen. Het is hierbij wel aangeraden om hier niet te veel geld aan uit te geven. De periode waarin de baby in het wiegje ligt is namelijk heel kort. Probeer er dan ook één te lenen of shop een tweedehands wieg. Je kan ook het wiegje overslaan en kiezen voor kinderbedden kopen te gaan. Wanneer je meteen voor een bed gaat, is het slim om een meegroei bed te kiezen. Je hoeft dan maar één keer te betalen en je kindje heeft dan nog jaren plezier van het bed.

Tweedehands

Aangezien veel meubels in de kinderkamer, relatief kort worden gebruikt, is het misschien een leuk idee om tweedehands meubels te kopen voor leuke prijsjes. Een gebruikte ledikant of commode ziet er vaak nog prima uit. En anders kan je ze gewoon verven en dan zien ze er ook als nieuw uit. Kijk daarom op marktplaats of ga naar een vlooienmarkt. Je kunt zelfs familie of vrienden vragen of ze nog wat leuke meubeltjes kwijt willen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden