Makelaar meijer

Handige hulpmiddelen bij het klussen

Geplaatst op

Heb je net een nieuw huis en ga je aan de slag met het opknappen ervan? Zorg van tevoren dat je een aantal handige hulpmiddelen bij de hand hebt. Zo kun je efficiënt en snel te werk gaan en lijkt je nieuwe stulpje in no time op je droomhuis.

Verf en voegsel

Bedenk van tevoren hoe je de voorgevel van je huis zou willen hebben. Laat je van tevoren inspireren door bijvoorbeeld woonmagazines of specifieke blogs. Met een juiste timing kun je waarschijnlijk ook nog een leuke korting op de kop tikken. Zorg ook voor wat voegmiddel, zodat je meteen oneffenheden in de muren kunt wegwerken. Ook een plamuurmes is daar altijd handig bij.

Werken op hoogte

De kans is klein dat je staand overal bij kunt. Zorg dus van tevoren voor een ladder, zodat je de hele gevel kunt bijwerken. Als je echt veilig wilt werken kun je beter een rolsteiger regelen, zodat je stabiel op een platform kunt staan tijdens het werken op hoogte. Afhankelijk van de werkhoogte kun je een geschikte variant kiezen. Daarbij is het wel belangrijk dat je een stabiele ondergrond creëert, anders loop je het risico op omvallen.

Schoonmaakmiddelen

Om alles van tevoren schoon te maken is het belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen en materialen in huis te hebben. Om de gevel te reinigen heb je allround schoonmaakmiddel en  schuurmiddel nodig, maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een schrobber, bezem of luiwagen. Met ammonia of een thinner kun je het oppervlak ontvetten. Ook na het afronden van de werkzaamheden is het vaak nodig om stof, zaagsel of verf te verwijderen. Zorg voor terpentine om je kwasten meteen te kunnen reinigen. Ook een veger en blik kan natuurlijk niet ontbreken bij een schoonmaakklus in de buitenlucht. 

Met bovenstaande materialen heb je in no time je nieuwe voorgevel voorzien van een prachtige, nieuwe look.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden