Makelaar meijer

Hoe belangrijk zijn kartonnen dozen voor de verhuizing?

Geplaatst op

Bij een soepele verhuizing gaat een goede planning vooraf. Waar mensen vaak over heen kijken is wat voor een belangrijke rol kartonnen dozen spelen in het verhuisproces. Je hebt een planning gemaakt, weet wat je ongeveer mee wilt nemen, maar hoe krijg je dit vervolgens in je nieuwe huis? Juist, door gebruik te maken van een verzenddoos! Er zijn vele verschillende soorten en het kiezen van de juiste doos kan het verhuisproces efficiënter maken en het opslaan van belangrijke items verbeteren.

Verhuisdozen

Niet is zo vervelend als dat je bezig bent met de verhuizing en je waardevolle servies komt in duizenden scherven aan bij de nieuwe woning. Of als je aan bent gekomen bij het nieuwe huis, bijna door de nieuwe deur bent en de onderkant van de doos het begeeft. Daar gaan je mooi spullen die je toch zo graag intact wilde houden. Ga daarom voor kwaliteit verhuisdozen. Verhuisdozen bestel je gemakkelijk online. Je hebt de standaard verhuisdozen voor als je voornamelijk lichtere voorwerpen moet verhuizen, of je kiest voor de extra sterke variant zodat je zeker weet dat de doos jouw spullen houdt. Deze extra sterke dozen kosten wel iets meer maar geven betere garantie.

Dozen voor verzending

Tijdens het verhuisproces kan het voorkomen dat je spullen tegenkomt waarvan je ze eigenlijk niet mee wilt nemen naar de nieuwe woning. Je denkt ‘Hé, laat ik deze aan iemand anders geven’. Kleine voorwerpen kun je gemakkelijk verzenden met een verzenddoos. Deze kartonnen dozen zijn speciaal gemaakt voor het verzenden van producten. Onder verzenddozen worden ook handige wijndozen met interieur verstaan. Deze type doos is stevig en bestaat uit twee delen. De ‘omdoos’ en een kartonnen plaatje plus verlengde kleppen die je naar binnen vouwt als je de doos dicht wilt doen. Deze kleppen vouwen zo dat de flessen worden beschermd, je wilt natuurlijk je wijnverzameling veilig naar je nieuwe huis brengen. Met dit type verzenddoos kun je gemakkelijk 6 flessen wijn per doos verzenden naar je nieuwe woning! Om het verhuisproces zo efficiënt mogelijk te maken is het dus belangrijk om even te categoriseren welke soort dozen je nodig hebt. Bestel ze gemakkelijk online en maak ook jouw verhuizing  / opslag een stuk beter!

Gerelateerde berichten

De 5 voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn natuurlijk een hele investering. Wanneer je overweegt om deze aan te schaffen, zijn er een aantal dingen waar je goed over na moet...

Lees meer

4 essentiële benodigdheden voor als je gaat verhuizen

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht? Dan willen wij natuurlijk van harte feliciteren. Nu de woning het aangeschaft, is het zaak om de verhuizing...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden