Makelaar meijer

Hoe organiseer je een goede veiligheid in je bedrijfspand?

Geplaatst op

Wanneer je een bedrijf runt dat met gevaarlijke stoffen werkt, dan is het erg handig om een nooddouche te hebben. Dit is vanwege het feit dat wanneer er een ongeluk plaats zou vinden, medewerkers direct onder de nooddouche kunnen. Er zijn nog veel meer veiligheidsopties om je bedrijf te updaten. Lees snel verder in deze blog 

Kunststof bakken

Wanneer je met zuren werkt, dan is het heel handig om kunststof bakken in je bedrijfspand te laten installeren. Niet per se overal, maar wel op de plekken waar het nodig is. Bijvoorbeeld in de werkplaats. Bij milieuconcurent.nl weten ze precies welke opties voor jouw situatie handig zijn. 

Gasflessen goed opslaan

Het is nodig om gasflessen op een goede manier op te slaan. Dit kun je doen door een speciale gasflessenopslag te installeren in een veilige ruimte. Zo beperkt je het risico dat samengaat met het gebruik van dergelijk flessen. 

Nooddouche

Een nooddouche is erg handig wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen en er zou een ongeluk plaatsvinden waarbij een medewerker in contact zou komen met een irriterende stof. Ook bij brand is het erg belangrijk dat er een nooddouche aanwezig is. Natuurlijk is het daarbij zeer belangrijk om voldoende blusmaterialen in het bedrijfspand te hebben. Denk daarbij aan brandblussers en branddekens.

Laat je informeren

Er zijn vele mogelijkheden om je te laten informeren door een expert als het gaat om blusmaterialen en noodvoorzieningen. Op deze manier zul je altijd de juiste handelingen kunnen verrichten om de gezondheid van de medewerkers te beschermen. Een expert kan langskomen op je bedrijf om te zien of aan alle voorschriften voldaan is. Het kan natuurlijk zo zijn dat je iets over het hoofd gezien hebt dat wel belangrijk is. 

Veel succes en laat je informeren over de mogelijkheden. Blijf onze blogs volgen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden