Makelaar meijer

Jouw nieuwe duurzame woning

Geplaatst op

Er zijn verschillende manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat je nieuwe woning klaar is voor de toekomst. We hebben het natuurlijk over de verduurzaming van je nieuwe huis, want het is tegenwoordig nodig dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het milieu. Het is hierbij van belang dat je nadenkt over manieren waardoor jij niet enkel het milieu een handje helpt, maar ook je eigen portemonnee. Om je op weg te helpen in de wirwar van informatie rondom deze duurzame investeringen, hebben we deze blog voor je opgesteld. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om bij te dragen aan een betere leefomgeving voor de volgende generatie. Is het niet alleen uitstekend om op deze manier een bijdrage te leveren aan een schoner milieu, zonnepanelen leveren tegenwoordig ook steeds meer geld op. In de beginjaren van zonnepanelen was dit nog wel eens anders. Maar met elk nieuwe jaar zijn zonnepanelen steeds rendabeler. Dit betekent dat je ze na een korte periode weer hebt terugverdiend. Houd er wel rekening mee bij de aanschaf van zonnepanelen, dat deze vrij kostbaar zijn in de aanschaf. Desalniettemin is het de nummer 1 op onze lijst als het gaat om manieren om een duurzame investering te doen aan je nieuwe woning. Kijk voor meer informatie over zonnepanelen op de website van AP Solar.

Warmtepomp 

De waterpomp heeft de afgelopen maanden een beetje een rare nasmaak gekregen. De associatie tussen warmtepomp en hoge kosten is door het erg hoog opgelopen publieke debat, bij velen wel bekend. Er zit hier wel een kern van waarheid in. Warmtepompen zijn een erg dure aanschaf. Deze technologie  heeft zich ook nog niet ver genoeg ontwikkeld om op grote schaal aangeschaft en ingekocht te kunnen worden. Dit betekent dat men de hoofdprijs betaalt. Het voordeel van een warmtepomp is echter wel dat het een hele milieuvriendelijke manier van verwarmen is. Zeker in vergelijking met radiatoren of houtkachels. Ook in combinatie met een goede isolatie en vloerverwarming kan een warmtepomp een uitstekende toevoeging zijn op de verduurzaming van je woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden