Makelaar meijer

Maak van je nieuwe huis je nieuwe thuis!

Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Dit is natuurlijk een spannende en leuke nieuwe periode, maar het is ook van belang om ervoor te zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis zult voelen in je nieuwe woning. Een nieuw huis betekent nog niet direct een nieuw thuis! Daarom geven we je in deze blog een aantal makkelijke en snelle tips om ervoor te zorgen dat je je snel thuis zult voelen in je nieuwe woning.

Tip 1: Geef de muren een nieuw tintje!

Het kan erg veel verschil opleveren wanneer je zelf al het een en ander aan je woning aanpast. Hierdoor heb je een hogere betrokkenheid bij de uitstraling van de kamer of ruimte die je onder handen neemt. In de meeste gevallen kun je relatief eenvoudig aan de slag gaan met het opnieuw behangen of beschilderen van je muren. Dit is weinig werk wanneer je het vergelijkt met een nieuwe vloer of een nieuwe keuken! Mocht je nieuwe woning al behang hebben, dan kun je daar soms eenvoudig overheen verven. Gebruik hiervoor wel een premium merk zoals sikkens rubbol verf.

Tip 2: Ga aan de slag met persoonlijke decoraties

Persoonlijke decoraties en ornamenten kunnen al snel je huis in een thuis doen omtoveren. Denk bijvoorbeeld aan wat persoonlijke foto’s of een mooie kamerplant of een poster. Het zal je verbazen hoeveel invloed dit kan hebben op de algehele look en feel van je nieuwe woning. De meeste decoraties en ornamenten zullen waarschijnlijk in je vorige woning ook op een leuk plekje hebben gestaan. Je hoeft dus geen nieuwe spullen te kopen!

Tip 3: Vervang niet al je meubels

Een nieuwe woning kan vrij snel hoog in de kosten lopen. Daarom is het belangrijk om te besparen waar je kunt. Een van de besparingsmogelijkheden die ook nog eens ervoor kan zorgen dat je je sneller thuis voelt, is dat je niet allemaal nieuwe meubels koopt. Doordat er in je nieuwe woning je eerdere bankstel, bijzettafel of leesstoel staan, zul je merken dat je je eerder thuis voelt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden