Makelaar meijer

Redenen om gebruik te maken van zonwering

Geplaatst op

Bij het ontwerpen van het woninginterieur zul je ongetwijfeld al nagedacht hebben over de diverse raamdecoraties. Van gordijnen tot rolgordijnen tot jaloezieën. Waar veel mensen geen rekening mee houden is de zonwering. Er wordt eerder gelet op de stijl en of dit past bij het interieur. Wanneer je veelvuldig zon op je ramen hebt staan, dan kan een zonweringcombinatie voor jou de beste uitkomst bieden. We vertellen je graag waarom.

Zijn gordijnen niet voldoende?

De meeste personen zullen een keuze maken tussen een set gordijnen. In veel gevallen zal een gordijn voldoende werken. Echter, zijn er diverse modellen die het raamwerk niet volledig afschermen of die alsnog veel warmte en uv-straling doorlaten. Daarom is het zaak om na te gaan of je gekozen gordijn bestaat uit de juiste stof en voldoende zonnestralen afschermt. 

Zonlicht weren maar wel naar buiten kijken

Het installeren van zonwering is voor vele huishouden een goed idee, maar je wilt natuurlijk ook naar buiten kunnen kijken. Een dag binnen verblijven in een donkere woning is niet ideaal. Daarom is het aan te raden om screendoeken te gebruiken. Deze zorgt dat alle zonnestralen geweerd worden, maar is tegelijkertijd doorzichtig vanbinnen. Zo kan de buurman niet naar binnen kijken, maar jij wel naar buiten en heb je de ruimte geweerd van zonnestralen.

Ruimte volledig afschermen van de zon

In sommige gevallen heb je baat bij volledig afgeschermde ruimtes. Denk hierbij aan blootgestelde kunstwerk of andere attributen of accessoires die gevoelig zijn tegen de zon. Daarnaast kan volledige zonwering ervoor zorgen dat je in de avond na een lange dag in een heerlijke koele kamer terecht kan. Of wanneer je wilt slapen, dat je een ruimte volledig afsluit van het licht. Elk huis heeft weer andere ramen. Bestel daarom bij Intershades: zonwering op maat. Door alles op te meten kun je perfect op maat je woonruimtes beschermen tegen de zon.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden