Makelaar meijer

Stukadoor Almere: de mogelijkheden van beton cire

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een stukadoor Almere? Dan helpt Stucstunter.nl je graag! Maar wat kan een stukadoor Almere voor jou betekenen?

Stoere Beton cire muren

Beton cire wordt vooral toegepast op muren, maar kan op elk oppervlak worden aangebracht. Kies voor muren uit beton cire als je een ruimte écht wilt laten opvallen. Als je kiest voor een beton Cire muur dan zal de uitstraling van een ruimte meteen veranderen. Beton cire heeft meestal een stoere, trendy uitstraling, maar doordat het verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen kan je er makkelijk de look mee creëren dat je wenst.

Beton cire muren zijn makkelijk in onderhoud en daarom de ideale keuze voor ruimtes die vochtig zijn zoals de badkamer. Als je beton cire muren in je badkamer plaatst zal je ze makkelijk het vocht kunnen wegtrekken met een trekker van de muren. Afkuisen kan je simpelweg met een doekje en wat water. Je mag zelfs allesreiniger gebruiken voor het schoonmaken van je beton cire muur. Zorg er wel voor dat het product niet bijtend is.

Trendy Beton cire vloeren

Een andere mogelijkheid is kiezen voor beton cire vloeren. Uiteraard kan je zowel je muren als vloeren in beton cire laten zetten, maar als je vooral accenten wilt leggen dan kan je alleen de vloer onder handen laten nemen. Als je een beton cire vloer combineert met zachte kleuren voor de muren dan zal je interieur een rustgevende uitstraling krijgen, zonder dat het saai wordt want de beton cire vloer zorgt voor karakter.

Als je het niet fijn vindt om te vaak te moeten dweilen dan is een beton cire vloer ideaal. Doordat dit soort vloer zo makkelijk is om te onderhouden zal jij heel wat kuiswerk uitsparen. Dat is ook een van de voornaamste redenen waarom zo veel mensen voor beton cire kiezen, naast het feit dat het een ruimte een unieke uitstraling geeft natuurlijk.

Stijlvolle beton cire meubels

Een derde, minder gekende, optie is beton cire meubels. Je kan je meubels voorzien van een beton cire laagje. Dit wordt vooral toegepast op tafeltjes en kasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je tv-meubel, je eettafel of je salontafel. Door beton cire op je meubels te laten aanbrengen leg je stoere accenten waar je maar wilt. Het fijne van deze optie is dat je zelf kan kiezen hoeveel beton cire je in je woonkamer brengt.

Beton cire voor je meubels is een goed idee als je houdt van unieke dingen, want op die manier creëer je meubels die niemand anders heeft. Tip: als je enkele meubels in beton cire laat zetten en je ook kiest voor een vloer uit beton cire dan zorgt deze combinatie voor een mooi en trendy geheel.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden