Makelaar meijer

Tips voor eenvoudig en gemakkelijk ramen lappen

Geplaatst op

Vind je de uitstraling van je ramen mooi nadat ze door een professioneel bedrijf zijn behandeld, maar haat je de manier waarop ze vuil lijken te worden tussen de schoonmaakbeurten door? Het is alsof er altijd wel een raam is dat, hoe vaak je ook een glazenwasser in de arm neemt, gewoon niet schoon blijft. Het doen van je eigen kleine schoonmaakbeurten met behulp van schoonmaakoplossingen voor thuis zal een professionele schoonmaakservice niet vervangen, maar ze kunnen je wel tevreden houden met de staat van je ramen in de tussentijd.

Je ramen in een glanzende staat houden is niet zo moeilijk als het lijkt en kan makkelijker worden gedaan als je deze vijf handige tips volgt. Vergeet niet dat deze tips alleen gebruikt mogen worden voor het schoonmaken van het interieur. Laat ramen die moeilijk te bereiken zijn en waarvoor een ladder nodig is, altijd over aan de professionals. Hoe prettig het ook is om schone ramen te hebben, het is het niet waard om je veiligheid ervoor op te offeren.

Gebruik een krant of koffiefilter

Het is een vrij gangbare praktijk geworden voor mensen om de krant die ze in huis hebben liggen te recyclen door deze te gebruiken in plaats van papieren handdoeken. Dit is een slimme en milieuvriendelijke praktijk. Maar in het digitale tijdperk behoren kranten snel tot het verleden. Een handig alternatief is een koffiefilter, maar nog beter is een microvezeldoek. Microvezeldoeken zijn niet duur en kunnen prima worden gewassen, dus geen afval!

De wisser is je vriend

De meeste mensen willen de heldere glans van een schoon raam, maar vermijden het schoon te maken omdat ze bang zijn om lelijke strepen te creëren. Strepen zijn overal het leed van de glazenwassers! Het beste wapen tegen lelijke strepen is een goede ruitenwisser. Het hanteren van een wisser kan lastig zijn, dus bekijk een paar YouTube-video’s over de juiste wissertechnieken en oefen! Je kunt een kleine wisser kopen voor in je huis bij de meeste woonwinkels.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden