Makelaar meijer

Tuinupdate: hout beton schutting

Geplaatst op

Een hout beton schutting komt met vele voordelen. We nemen het graag met je door in deze tekst. Het is leuk om eens in de zoveel tijd je woning een mooie update te geven. In de coronatijd hebben veel mensen de tijd gevonden om hun woning een nieuwe uitstraling te geven. Een verbouwing kost best wel wat tijd en aangezien we toch nergens naartoe kunnen, dan is het wel erg leuk om thuis aan de slag te gaan en dan hoef je ook niet te vervelen. Ook de tuin is een prima omgeving om een project van de grond te krijgen. We nemen in deze blog een aantal voordelen van een houtbetonschutting met je door. Ook geven we je nog wat andere tips, voor in de tuin. 

Onverwoestbaar en stijlvol

Het is bijna niet te geloven hoe onverwoestbare houtbetonschutting eigenlijk is. Waar houten palen wegrotten in de grond, is het met betonpalen een heel andere zaak. Deze gaan vele decennia mee. Het enige wat je moet vervangen zijn de houten planken tussen de betonpalen, maar deze gaan ook heel lang mee en zijn gemakkelijk te vervangen. Zo ben je snel van je oude planken af en de nieuwe zitten er alweer op. 

Daarbij is een hout beton schutting erg stijlvol en past bij moderne tuinstijlen zoals de industriële tuinstijl. 

Meer tips voor in tuin 

Wil je nou iets extra’s in je tuin doen, dan is het erg leuk om het terras aan te leggen of een pergola te realiseren die ervoor zorgt dat je overdekt kunt zitten op je terras. 

Het is ook mogelijk om een tuinhuis te maken in de tuin, dan heb je extra ruimte om tuinspullen op te slaan. Natuurlijk kun je nog veel meer met een tuinhuis doen, bijvoorbeeld er een buitenkamer van maken. Dan is het wel zaak dat het huisje goed geïsoleerd is zodat vocht en kou geen kans krijgen. Dit is ideaal als je wel wat extra ruimte kunt gebruiken voor een logeerkamer of voor een kind dat studeert, maar nog niet op kamers woont. Er zijn vele opties om dit bouwwerk in de tuin in te zetten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden