Makelaar meijer

Verkooptips voor je woning: sneller een stap vooruit

Geplaatst op

Sommige mensen weten niet precies hoe ze gemakkelijk hun woning moeten verkopen. Ze slaan dan de plank mis en op deze manier laten ze ook veel geld liggen. Je kunt veel sneller en voor een betere prijs je woning verkopen wanneer je net even iets meer aandacht er aan besteed. In deze blog geven we jou een aantal tips hiervoor. Natuurlijk zul je alvast wel een aantal tips kennen, maar een beetje inspiratie kan natuurlijk geen kwaad! 

Bij makelaar Arnhem helpen ze je graag verder met het kopen en/of verkopen van je woning. 

Ruim mooi op

Het is erg belangrijk dat je woning op een goede manier opgeruimd is zodat deze netjes overkomt op potentiële kopers. Een rommelige woonkamer is niet per se aantrekkelijk en zal zelden kooplust bij de mensen aanwakkeren. Het is ook belangrijk om de persoonlijke spullen zoveel mogelijk uit het zicht te halen. Op deze manier kan een potentiële koper veel makkelijker zichzelf projecteren in je woning. Foto´s van familie et cetera kun je dus beter weghalen. 

Knap de boel goed op

Elk huis heeft wel een kamer waar nog wel wat aan kan gebeuren. Wanneer het juist die kamers zijn die erg in trek zijn bij kopers, dan is het erg slim om ze goed aan te pakken voordat je een woning op de markt zet. Veel mensen worden enthousiast van een mooie badkamer en keuken. Het kan zelfs zo zijn, dat ze op basis hiervan een extra stimulans krijgen om een woning aan te schaffen. Het opknappen van een keuken of badkamer is een goede investering en zal de waarde van je woning en de aantrekkelijkheid vergroten.

Laat mooie foto’s maken 

Voordat er kopers kunnen komen kijken, is het natuurlijk noodzakelijk dat de beschikbaarheid van je woning op de markt wereldkundig gemaakt wordt. Het helpt dan heel erg wanneer je mooie foto’s maakt van je woning. Laat deze door de makelaar op social media en andere platforms plaatsen. Dan weet je zeker dat je huis gespot wordt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden