De slotenmaker opent deuren die anders gesloten blijven. Een hele geruststelling, want je moet er niet aan denken dat je in de vrieskou buitengesloten bent en blijft. Op een zaterdagavond als het gezellig is, kan het heel goed voorkomen dat je een sleutel uit je zak verliest. In deze blog lees je wat je dan kunt doen. Kijk snel met ons mee naar de zaken waarmee de slotenmaker je vlot kan helpen. Slotenmaker Den Haag staat voor je klaar.

Preventieadvies

Een advies in de wind slaan van de slotenmaker kun je beter niet doen. Deze professional heeft veel ervaring met inbraakpreventie en weet als geen ander wat er moet gebeuren om een woning veiliger te maken. Met een scherpe blik analyseert deze je woning en ziet wat er allemaal moet gebeuren. Je kunt zelf toch nog dingen over het hoofd zien. Vaak moet je ook weten wat er beter kan, want soms lijkt iets prima in orde, terwijl het in werkelijkheid een verouderde beveiliging is.

Sloten openen

Een slot openmaken is iets wat de slotenmaker jaarlijks vaak doet. Het is een van de meest voorkomende klusjes en er zijn zelfs bedrijven die zich hier helemaal op richten. Onthoud dat daar ook malafide bedrijven tussen zitten. Het is altijd slim om een prijs af te spreken, daar kunnen ze dan nooit vanaf wijken. Een tarief in het weekend tussen de 100 en 150 euro is netjes. Alles wat daar bovenkomt is dat niet.

Sloten vervangen

Wanneer een inbraakpreventieadvies van de slotenmaker wordt opgevolgd, dat raden we je aan, dan is het slim om deze expert de aanbevolen acties ook uit te laten voeren. Het mooie is, dat de slotenmaker expert is in het plaatsen van beveiligingssloten die een politiekeurmerk hebben. We raden je aan om sloten te kiezen met zo’n keurmerk. Zo kun je ook aantonen aan de verzekering dat je er werk van maakt. Dit kan positieve gevolgen hebben op de hoogte van je premie.

Noodafsluiting

Mocht er toch een inbraakpoging gedaan zijn, dan moet je nodig een noodafsluiting hebben. Een slotenmaker kan hier voor zorgen. Hij of zij zorgt er dan voor dat je woning veilig afgesloten wordt, zodat tot aan de vervanging van de sloten, deur of ramen, er niemand naar binnen kan.  Bel je slotenmaker en laat hem de zaak opknappen.