Makelaar meijer

Wat is nanocoating en wat heb je eraan?

Geplaatst op

Wanneer we praten over nano als eenheid, dan gaat het om 0,000 000 001 meter, dit is een miljardste van een meter. Zeer klein dus. Nu is het mensen gelukt (al enige tijd geleden) om dingen te maken op dit niveau van grootte. We noemen dit ook wel nanotechnologie. In deze blog gaan we je vertellen wat nanocoating aan laten brengen voor bedrijven kan opleveren. 

Wat heb je aan nanocoating? 

Bedrijven kunnen veel voordeel hebben bij het laten aanbrengen van nanocoating. Deze kleine materialen vormen namelijk een beschermende laag rond anders kwetsbaardere objecten of ramen. De coating zorgt ervoor dat water en vuil niet aan ramen hechten en maakt ze sterker. Denk bijvoorbeeld aan ramen waar je niet gemakkelijk bij kunt om te lappen. Zo´n vuilafstotende laag maakt het een stuk gemakkelijker om een pand netjes en schoon te houden. 

Antigraffiti

In de wat grotere steden is graffiti een groot probleem. De openbare ruimte wordt beklad met lang niet altijd even fraaie tekeningen. Een heel enkele keer zou je het streetart kunnen noemen, maar dan is het meestal ook te vinden op een plek waar de gemeente het goedgekeurd heeft grafitti te plaatsen. Je kunt zien dat er ook dan veel meer tijd aan besteed is waardoor het resultaat beter is. Graffiti op je bedrijfspand is meestal geen leuke ontdekking op maandagochtend. Gelukkig kun met nanocoating voorkomen dat de verf of inkt zich aan je gevel hecht. Dat is een geheime troef die je hebt tegen de illegale straatschilder. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden