Makelaar meijer

Wat kost een slotenmaker?

Geplaatst op

In het weekend voor een dichte deur staan wil niemand. Je zal en moet weer naar binnen toe! ‘Hoe gaan we dat aanpakken?’ Vraag je jezelf af. Je wilt echt het raam van de deur niet in slaan of door het open dakraam klimmen. Veel slimmer is het om een expert te bellen, bijvoorbeeld 4-locks slotenmaker Haarlem.

Slotenmaker in het weekend

Wanneer je in het weekend een probleem om je woning binnen te komen, dan is het heel handig dat er een gedegen slotenmaker in de buurt is die je kunt bellen. Wat bieden ze je doorgaans? We zetten het even voor je op een rijtje:

  • Binnen 30 minuten bij je
  • 24/7 bereikbaar
  • Werken volgens een vast tarief
  • Zonder beschadiging je woning binnenkomen
  • Inbraakbeveiliging

Juist deze zaken maken de slotenmaker een betrouwbare hulp, maar wat rekent deze expert nu eigenlijk. Je moet zo rekenen op tussen de 120 en 150 euro als je er een in het weekend in de avonduren belt. Dit is een redelijk tarief. Het is wel heel belangrijk dat je een goede slotenmaker te pakken hebt, die herken je aan het vaste tarief dat je telefonisch met ze kunt afspreken. We raden je dan ook sterk aan om dit tijdens het gesprek direct te vragen, zodat het bedrag vast staat en je daarnaast kunt checken of je met een gedegen expert te maken hebt. Er zijn namelijk verhalen bekend van slotenmakers die on the spot bizarre hoge tarieven rekenden en deze met intimidatietechnieken wisten te innen.

Inbraakbeveiliging

De slotenmaker is niet alleen een expert die jou kan helpen om je woning zonder kleerscheuren binnen te komen, hij is ook een specialist om deze inbraakproof te maken door zijn inbraakpreventieadviezen. Hij komt bij je langs en kijkt door de bril van een expert naar de staat van je woning. Zijn alles sloten wel in orde? Zijn de deuren en ramen makkelijk te kraken? Deze expert geeft je adviezen en kan ze ook direct voor je uitvoeren, bijvoorbeeld de sloten in je deuren en ramen vervangen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden