Makelaar meijer

Wat te doen met badkamertegels bij een verhuizing?

Geplaatst op

Ben je erg gehecht aan je badkamertegels en wil je deze graag meenemen bij de verhuizing?
Dan hebben we slecht nieuws voor je. Badkamertegels zijn namelijk lastig om her te gebruiken. Bij het loshalen van de tegels gaan er vaak tegels stuk omdat ze goed vastzitten gekit op de badkamerwand.
Met een beitel en wat priekwerk zijn ze vaak los te krijgen, maar beschadigingen zijn onvermijdelijk.
Daarom adviseren we om bij het nieuwe huis dezelfde tegels opnieuw te kopen of op zoek te gaan naar iets nieuws. Niet getreurd, er zijn ontzettend veel mooie badkamertegels beschikbaar.

Mozaïektegels

Mozaïektegels zijn al decennialang zeer populair in Nederland, je kunt er namelijk ontzettend veel creativiteit in kwijt. Match verschillende kleuren of patronen van de kleine mozaïektegels om zo jouw ideale badkamer te maken.

Vintage tegels

Vintage badkamertegels geven je badkamer een klassieke uitstraling. In Nederland zag je voorheen vaak de Oud Hollandse handvorm; een tegel in prachtige kleuren met hoogglans. Deze tegels vallen erg op en geven tegenwoordig een mooie retro uitstraling aan de badkamer. Je kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen uit het buitenland gaan. Ga bijvoorbeeld voor een Turks marmer vintage tegel of mat witte metro tegels die zijn inspiratie uit het Londense metronetwerk haalt. 

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels lijken of zijn daadwerkelijk gemaakt van natuursteen. Dit geeft je badkamer een zeer natuurlijke look, net als de volgende twee soorten tegels.

Betonlook tegels

Een badkamer met betonlook tegels is helemaal in tegenwoordig. Je kunt met een betonlook je badkamer omtoveren tot een welness-achtige grot. Een zeer stijlvolle grot moeten we erbij vermelden. 

Houtlook tegels

Om écht een natuurlook aan de badkamer te geven kun je voor houtlook tegels kiezen. Deze tegels zijn niet van echt hout gemaakt, omdat dit niet ideaal is voor de badkamer.

We hebben hierboven even wat voorbeelden gegeven van badkamertegels. Zoals je ziet is er ontzettend veel mogelijk. Naast dat het bij verhuizen dus zeer moeilijk is om oude tegels mee te nemen, is het ook leuk om een compleet nieuwe badkamer in te richten met moderne tegels. Er is superveel mogelijk!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden