Makelaar meijer

Wat te doen met de vloer in je nieuwe woning

Geplaatst op

Als je net je nieuwe woning betrekt, dan zie je misschien al gelijk wat dingen die je onder handen wilt gaan nemen. Als het gaat om je vloer, dan kan het zijn dat de vorige bewoners het onderhoud eraan wat hebben verwaarloosd. In dat geval is het nu aan jou, als nieuwe woningeigenaar, om dit onder handen te nemen. In deze blog geven we je ideeën voor hoe je de vloer van je nieuwe woning helemaal klaar voor gebruik kunt maken.

De parketvloer schuren

Het kan zomaar zijn dat de parketvloer van de vorige bewoners inmiddels al wat versleten is. Gelukkig kun je een parketvloer nieuw leven inblazen door de parketvloer te laten schuren. Als het eenmaal is gedaan dan zal het pakket er weer klaar zijn voor de tweede stap: het in de olie zetten van de parketvloer. Doordat parketvloer die recent geschuurd is in de olie te zetten, zul je weer enorm veel plezier kunnen krijgen van een mooie parketvloer. Mocht je op zoek bent naar een professional om je parket te laten schuren? KIjk dan op de website van Wiggers Parket.

Laminaatvloer vervangen

Hoeveel laminaatvloeren tegenwoordig steeds duurzamer zijn en langer meegaan, kan het alsnog zo zijn dat een laminaatvloer door de vorige bewoners hier en daar wat beschadigd is geraakt. Als dit op een wat onzichtbare plek is, bijvoorbeeld onder de bank of onder een kast, dan is dit natuurlijk geen ramp. Mochten er krassen of vlekken zijn midden in de kamer, dan zit er waarschijnlijk niks anders op dan een nieuwe vloer. Gelukkig is laminaat tamelijk goedkoop en eenvoudig zelf te leggen. 

Compleet nieuwe vloer

Mocht je de vloer die de vorige bewoners erin hebben zitten niet mooi vinden, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om omkleed nieuwe vloer te laten leggen. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden zoals gietvloeren, natuurstenen vloeren of PVC.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden