Makelaar meijer

Wat zijn de voordelen van een airco op kantoor?

Geplaatst op

In tijden van corona hebben we massaal thuis zitten werken. Dat gaat vaak gepaard met een aantal aanpassingen aan de woning, omdat de eisen aan een ruimte veranderen doordat je deze vaker en langduriger gebruikt. Misschien laat je wel een airco installeren. Een airco installatie is een goede manier om je woning een heerlijk klimaat te geven. Ook op de zaak kan het nodig zijn om een (nieuwe) airco te laten plaatsen. We nemen in deze blog met je door wat de verschillende voordelen van een airco zijn in een (thuis)kantoor. 

Geen verspilling van werkuren

Veel recente studies hebben aangetoond dat een oververhitte werkplek de productiviteit ernstig kan beïnvloeden. In de meeste gevallen verspillen werknemers minimaal een uur van hun werktijd door de hitte; in sommige gevallen kan dit aantal zelfs nog hoger oplopen. Airconditioning in je kantoor kan de verspilling van tijd verminderen, en dat is een grote reden om het systeem te laten installeren. 

Betere gezondheid van je werknemers

Als bedrijfseigenaar zou het welzijn van je werknemers de nummer één prioriteit moeten zijn. Als je werknemers een goede gezondheid hebben, zullen ze geen verlof nemen en zullen de medische kosten lager zijn; daarom zul je meer productiviteit uit hen krijgen. Het installeren van airconditioning in het kantoor zal de temperatuur waar nodig verlagen. Zo zullen je werknemers zich beter voelen en hen helpen gezond te blijven.

Je klanten voelen zich goed

Wanneer je airco in je kantoor hebt laten installeren, dan zullen niet alleen je werknemers zich goed voelen, maar je klanten ook. Je kunt je klanten zonder aarzeling naar je kantoor laten komen. Dit verhoogt de kans op groei van je bedrijf omdat klanten vaak eerst je kantoor willen bezoeken voordat ze een bestelling bij je plaatsen. Met een comfortabel kantoor, kunt je een betere indruk maken. 

Efficiënt en geconcentreerd werken

Airconditioning op kantoor geeft niet alleen energie aan je werknemers om hard te werken, maar ze werken ook slimmer. Het is een bewezen feit dat mensen die werken in een comfortabele omgeving met goede airconditioning minder fouten maken. Ook kan een comfortabel koel kantoor de concentratie van je werknemers verhogen. Het bereiken van deze resultaten is bijna onmogelijk als je een oververhit kantoor hebt.

Het is dus zeker aan te raden een airco in je thuis-, of bedrijfskantoor te laten installeren. De voordelen spreken boekdelen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden