Makelaar meijer

Welke ruimtebesparende slaapmeubel kan ik het beste kiezen?

Geplaatst op

Er zijn diverse multifunctionele slaapmeubels die zowel als bed en als bank of kast gebruikt kunnen worden. Op deze manier bespaar je veel ruimte, waardoor de meubels zeer geschikt zijn voor in kleine woningen of studentenkamers. Alleen welke slaapmeubel kies je voor in je eigen woning of kamer? In deze blog geven we je meer informatie over de verschillende soorten slaapmeubels die je kunt kiezen.

Bedkasten

De bedkast is zeer geschikt als je zowel een bed als een kast in je kamer wilt, alleen voor beide meubels niet echt ruimte hebt. Ingeklapt is de slaapmeubel als kast te gebruiken en uitgeklapt als bed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit verticaal openklappende uitvoeringen, horizontaal openklappende varianten, stapelbedden en zelfs modellen met bureau of bank.

Slaapbanken

Slaapbanken komen echt heel veel voor de laatste jaren. Dit komt doordat deze ruimtebesparende slaapmeubels te gebruiken zijn als bank en als bed. Geniet ’s avonds heerlijk van een fijn bed en klap de meubel overdag open om hem als bank te gebruiken voor jezelf of visite. Slaapbanken zijn erg populair onder studenten, vanwege de multifunctionaliteit en vele ruimte die je met de slaapbank bespaart.

Onderschuifbedden

Een andere populaire slaapmeubel is het onderschuifbed. Zoals de naam het al zegt, schuif je het bed onder het andere gedeelte weg. Je kan hierbij denken aan een onderschuifbed onder een bank of ander bed. Deze slaapmeubel is zeer geschikt als je vaker logees over de vloer heeft, aangezien je met één beweging het bed eruit schuift en zo gemakkelijk een extra slaapplek creëert.

Opklapbedden

Overdag klap je het bed op tegen de muur of tegen een kast en ’s nachts uit om op te slapen. Zo heb je overdag veel leefruimte in je woning of kamer en kun je de slaapmeubel ’s nachts perfect gebruiken om op te slapen. Dankzij het lichte gewicht kost het je niet veel moeite om het bed in- en uit te klappen.

Specialist in ruimtebesparende slaapmeubels

Weet je niet precies welke slaapmeubel het beste past in je woning of studentenkamer? Neem dan contact op met Haags Beddenbedrijf. Een bedrijf dat een groot aanbod heeft aan ruimtebesparende slaapmeubels van hoog comfort. Bekijk al hun producten, zoals diverse slaapbanken, bedbanken, opklapbedden, logeerbedden, vouwbedden, onderschuifbedden en andere slaapmeubels.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden