Makelaar meijer

Zelf een vloercoating leggen: hier moet je op letten

Geplaatst op

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer als vloer in hun huis of appartement. Het is een slijtvaste vloer wat een groot voordeel is wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft. Een ander groot voordeel is de toplaag. Is de toplaag versleten? Dan plaats je eenvoudig nieuwe vloercoating. Dit kun je door een gespecialiseerd bedrijf laten doen, maar ook zelf proberen. We vertellen je in deze blog waar je dan op moet letten zodat het leggen van een nieuwe vloercoating niet fout gaat. Na het leggen van een nieuwe vloercoating is je gietvloer als nieuw! Ook bespaart het nog eens geld omdat je niet een compleet nieuwe gietvloer hoeft te leggen.

Mogelijkheden

Als je je een beetje verdiept in de soorten gietvloeren, zul je vele soorten gietvormen tegenkomen. Van betonnen gietvloeren tot epoxy gietvloeren en UV-gietvloeren tot polyurethaan gietvloeren; de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je vooraf daarom altijd informeren door een bedrijf als Coatingvloer. Op die manier weet je precies wat voor soort gietvloer het is en welk materiaal je nodig hebt voor het leggen van de vloercoating.

Handige instructievideo’s

Het internet staat vol met handige video’s waarin uitgelegd wordt hoe je een vloercoating legt. Vaak zie je hier ook beelden bij die tijdens het leggen van een coating zijn gemaakt. Op die manier hoor én zie je wat je moet doen. Raadpleeg zeker eens een paar van deze handige video’s voordat je aan de klus begint. Zo weet je precies wat je nodig hebt en welke stappen je moet ondernemen om tot het gewenste resultaat te komen.

Coating kopen

Verdiep je in de soorten coating en zorg dat je genoeg coating koopt voor dat je aan de slag gaat. Je wilt niet tijdens het leggen nog vloercoating bij moeten bestellen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden