Makelaar meijer

Gietvloer voor bedrijven biedt voordelen

Geplaatst op

Sinds jaar en dag is de gietvloer populair binnen bedrijven, maar waarom is dit eigenlijk? In deze blog gaan we je een aantal voordelen noemen waarom je je zelf een plezier doet om een gietvloer voor bedrijven te kiezen. Kijk snel met ons mee en ontdek de voordelen van de gietvloer!

Snel schoonmaken

Een van de meest geprezen eigenschappen van de gietvloer is het gemak waarmee deze vloer schoon te maken is. Met een eenvoudige schoonmaakmachine is het werk snel gedaan. Ook strepen van schoenen zijn gemakkelijk te verwijderen.

Flexibel

De gietvloer bestaat voor het grootste deel uit kunststof, dat wil zeggen dat deze erg flexibel is wanneer het aankomt op de werking van de vloer ten gevolge van verschil tussen warm en koud. Met een vloerverwarming of in de winter en zomer krimpt de vloer of zet deze uit. Een betonvloer kan dan snel barsten gaan vertonen.

Onderhoudsarm

Een ander voordeel van een gietvloer is dat deze zeer onderhoudsarm is. De kunststof is zeer sterk en slijtvast. Daarmee heb je dus een vloer voor langere tijd. Het mooie van een gietvloer is dat je hem ook heel goed als ondervloer kunt gebruiken, want hij is te gieten op alle vloeren en zorgt voor een mooi egaal resultaat. Daarmee heb je tevens een vloer die helemaal op maat gemaakt is en dus perfect bij jouw bedrijfsruimte past.

Leverbaar in vele kleuren

Om je bedrijfspand zo mooi mogelijk in te kunnen richten heb je natuurlijk een vloer nodig die past bij je meubilair, niet waar? De gietvloer is hier perfect voor, omdat deze in vele kleuren te verkrijgen is. Wanneer je bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf terug wilt laten komen in de kleuren van het interieur, dan kan dat heel goed met meubels, maar dus ook met de gietvloer. Een gietvloer past bij de meeste moderne interieurstijlen.

Waterafstotend

Tijden een werkdag kan er heel wat over de vloer vallen. Van koffie tot schoonmaaksop. Natuurlijk is de gietvloer met zijn kunststof samenstelling bestand tegen dit vocht. Je zult heel blij zijn met zo’n vloer als het een keer mis gaat.

Waar past een gietvloer voor bedrijven goed?

Een gietvloer voor bedrijven past heel goed in:

  • Horeca,
  • Showrooms,
  • Productiehallen,
  • Chemische industrie

In deze setting en in meer is de gietvloer een graag geziene gast.

Meer ontdekken?

Op onze site kun je meer ontdekken over huizen isoleren, panden en ondernemen. Check wat onze partners doen en hoe ze je kunnen ondersteunen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden