Makelaar meijer

Hoe kan ik makkelijker verhuizen?

Geplaatst op

We willen je graag een aantal tips meegeven waarmee je op een goede manier, echt de professionele manier, kunt verhuizen. Benieuwd hoe dat in elkaar zit? Lees dan snel verder. Zo zul je tijd, geld en ergernis besparen. Ook het aantal fouten zal naar beneden gaan, omdat alles een stuk gestructureerde gaat. Lees snel verder en ontdek de handige tips voor een makkelijke verhuizing.

De basis

Het gaat om de basis met alle projecten. Wanneer deze in orde is, zul je zien dat het project ‘van de grond komt’. Met een gammele basis kom je nergens. Dus vandaar de tips in deze blog. Maar wat is nu die basis? Die bestaat uit een aantal zaken, namelijk:

  • Vervoer
  • Planning /systeem
  • Hulp

Wat betekenen deze drie punten nu concreet? We lopen ze punt voor punt langs.

Vervoer

Je kunt natuurlijk een vrachtwagen huren, maar dat gaat je zeker een flinke zak met geld kosten. Daarnaast werkt zo’n grote auto niet altijd, bijvoorbeeld omdat er in de grote stad niet zoveel ruimte is. We raden je dan ook aan om bij een verhuizing twee of een busje te huren. Een busje huren heeft veel voordelen:

  • Wendbaar
  • Snel te laden
  • Huur van een busje is laag

Een of meerdere busje breng snel je huisraad naar je nieuwe woning. Zo bespaar je op de kosten van een vrachtwagen (brandstof, chauffeur, wagen).

Planning / systeem

Zonder planning wordt de verhuizing chaotisch en duurt alles langer. Ook zonder systeem (waar alles moet komen) wordt het een krap verhaal om een geslaagde verhuizing te organiseren. Met een planning en systeem wordt het duidelijk hoeveel tijd er is voor de verhuizing. Daarnaast geeft een systeem duidelijk aan waar alles in je huis moet komen te staan. Dit zorgt voor helderheid voor alle verhuizers (vrienden en familie) die je meehelpen. Zo hoef je straks na de verhuizing niet te zoeken waar alles staat.

Gerelateerde berichten

Verhuizen: dingen om niet te vergeten

De periode rond een verhuizing verloopt altijd chaotisch, er moet tenslotte veel geregeld worden. Op de dag zelf lukt het vaak wel om alle benodigde...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden