Makelaar meijer

Beveiligingstips voor je nieuwe huis

Geplaatst op

In de vakantietijd, maar ook op elke willekeurige andere tijd, zijn inbrekers verzot op jouw spullen. Ze doen er werkelijk alles aan om ze te bemachtingen, wanneer ze je woning op het oog hebben. Natuurlijk ben jij niet van gisteren, want er zijn immers genoeg manieren om je huis te beveilingen. Toch zijn er altijd wel wat zaken die je over het hoofd kunt zien of die je verkeerd inschat. Daarom praten we je bij over het nut van de slotenmaker en zijn hulpvaardige skills. Slotenmaker Breda helpt je graag om je woning veiliger te maken.

Risicoanalyse

Het is met een slotenmaker in de arm een stuk gemakkelijker om een gedegen beveiligingsadvies te ontvangen. Deze expert gaat langs en door je woningen en neemt elk belangrijk detail in zijn analyse op. Je kunt al snel iets over het hoofd zien als je geen professionele blik op de zaken hebt. Een slotenmaker kan dit juist wel en dat werpt zijn vruchten af.

Sloten vervangen

Wanneer je in een nieuwe woning komt wonen, dan raden we je aan om je sloten te laten vervangen. Dat is namelijk een manier om eventuele rondslingeren sleutels onklaar te maken. Zo kan er nooit een vage kennis van de vorige bewoners bij je naar binnen wandelen. Vooral met een koophuis raden we je dit aan.

Sloten openen

Een taak die slotenmaker voor je kan doen, staat een beetje los van de beveilingsadviezen die hij geeft, is het openen van sloten. Het kan namelijk zo zijn dat je jezelf buitengesloten hebt. Dan is het voor de veiligheid van je ramen (toch een stukje veiligheid) beter dat je een sloten maker belt.

Noodafsluiting

Wanneer het zo mocht zijn dat er toch ingebroken bij je is, dan is de slotenmaker de expert bij uitstek om een noodafsluiting te maken totdat alle schade herstelt is. We raden je aan om daarna direct veiligheidssloten aan te laten brengen en een inbraakpreventie controle door de slotenmaker te laten doen.

24/7 bereikbaar

De slotenmaker is een van die professionals die je 24/7 kunt bellen. Omdat je natuurlijk graag snel je woning weer in wilt wanneer je jezelf buitengesloten hebt.

Meer weten?

Wil je meer weten over een interieur vintange design inrichting? En hoe je prettig kunt verhuizen? Check het op onze informatieve site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden