Makelaar meijer

Lazy Sunday afternoon met een gietvloer

Geplaatst op

Wanneer je in doordeweeks een beetje aan je huishouding doet, is het gemakkelijk om een lazy Sunday afternoon te hebben. En wie wil dat niet? Een gietvloer helpt je daarbij. Het is een vloer die gemakkelijk ‘in de omgang’ is. Benieuwd hoe het zit? Kijk dan snel met ons mee.

Schoonmaken

‘Een van de leukste dingen om te doen in het weekend is schoonmaken’. Die zin zullen veel mensen vermoedelijk niet uitspreken. Dat er zo nu en dan wel wat moet gebeuren spreekt vanzelf. Maar wat nu als je dit tot een minimum kunt beperken, zou dat niet heerlijk zijn? Natuurlijk hebben we voor jou een oplossing gevonden: de gietvloer! Deze vloer is eenvoudig schoon te maken, omdat deze zo handig afneembaar is. Daarbij is de vloer waterbestendig en dat is weer gunstig om de vloer in goede conditie te houden. Zo hoef je niet aan planken te trekken om ze te vervangen.

Gaat niet stuk

Een betonvloer ziet er best wel tof uit, maar komt wel met een groot aantal problemen:

  • Scheurt door warmtewerking met vloerverwarming
  • Is vrij stoffig
  • In een kleur verkrijgbaar
  • En voelt niet comfortabel aan

Een gietvloer, al dan niet met een betonlook, is een mooi alternatief en heeft niets van deze problemen. Je kunt een gietvloer gemakkelijk laten gieten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Makkelijke inrichting

De gietvloer past bij een basic inrichting en design. Minimalistisch: zonder opsmuk en veel leegte in het design. Een eenvoudige ontwerptaal is de gietvloer ook niet vreemd en past daarom bij een dergelijk gemakkelijk te onderhouden design. Even met een doek de oppervlakten van de kasten afnemen en je zit save. Een gietvloer is door zijn strakke design goed passend bij de moderne interieurstijlen: Scandinavisch design en industrieel verdraagt deze vloer heel goed.

Conclusie

Wanneer je een lazy Sunday afternoon wil en stiekem ook een ochtend, dan is de gietvloer met een bijpassend modern interieur een goede keuze, want je hebt snel de boel op orde, zodat je er in het weekend niet mee zit. Elke dag door de weeks even iets doen en je hoeft echt op zondag niet alles uit de schoonmaakkast te trekken.

Meer ontdekken?

Maak je perfecte tuin en bouw een mooi zen interieur. Op onze site geven we jou hiervoor de nodige tips.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden